Participa

Seguint la tendència dels selfies, des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la col·laboració dels Consells Comarcals i ens de promoció turística de la província de Girona junt amb 45 municipis de la demarcació us proposem 3 indrets fotogènics i representatius a cadascuna d’aquestes localitats per tal que quan visiteu individualment aquests espais, pugueu fotografiar-vos-hi i compartir-ho a les xarxes.

Només cal etiquetar la imatge que publiqueu a Instagram amb l’etiqueta #Selfie+nom del municipi, acompanyat de #SelfieYourCity #InCostaBrava o #InPyrenees depenent de la zona on estigueu i al mes de desembre es premiaran les 3 imatges més ben valorades de cada municipi amb els premis que es detallen a Municipis i premis.

BASES concurs #InCostaBrava #InPyrenees

Participants al concurs

Pot prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies a Instagram i amb les etiquetes degudament concretades per a cada municipi. Les fotografies han de ser selfies i han de contribuir a difondre els atractius turístics proposats per cada localitat i de la marca «Costa Brava» i/o «Pirineu de Girona» .

Definició de les fotografies guanyadores

Poden optar als premis del concurs totes les imatges, fetes amb dispositiu mòbil, que hagin estat publicades a Instagram entre els mesos de juliol i novembre i amb l’etiqueta que s’especifiqui per a cada municipi (#SelfieNomMunicipi). Un cop finalitzat el concurs, el municipi escollirà les fotografies finalistes, de les quals es demanarà a l’usuari l’arxiu original. Seguidament, es comunicaran els guanyadors del concurs.

Premis del concurs

Cada municipi comunicarà personalment als guanyadors la manera de fer efectius els premis i caldrà que els premiats contactin amb els establiments que han ofert el premi obtingut en el termini d’un mes. El premi és intransferible i s’ha de consumir segons les condicions establertes per cada establiment i segons la disponibilitat dels establiments.

Jurat i veredicte

El jurat designat per cada municipi es reunirà i escollirà les fotografies finalistes del concurs d’Instagram de cadascun d’ells.

Acceptació de les bases legals

La participació en el concurs comporta l’acceptació plena d’aquestes bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies a través dels canals de comunicació del Patronat de Turisme, Consells Comarcals, ens de promoció turística i empreses/municipis implicats. El veredicte del jurat és inapel·lable.